top of page

Draag je ons project een warm hart toe? 

Doe een gift

Steun ons project en doe een belangeloze gift op het crowdfundingplatform. Vanaf 15 maart kan je hier een gift doen. 

 

Het project werd goedgekeurd door de Koning Boudewijnstichting waardoor je een fiscale aftrekbaarheid van 40% geniet op jouw personenbelasting van 2022 bij een gift vanaf 40 euro. Vink bij je gift aan dat je een fiscaal attest wenst en je krijgt het automatisch opgestuurd. 

verzamelen Donaties

Koop één van onze kleurijke tuintrolletjes 

Steun ons project en breng tegelijkertijd wat kleur in jouw tuin. Over een win-win gesproken.

 

Wij verkopen deze leuke kleurrijke trolletjes aan 30 Euro. Deze trolletjes komen in beperkte oplage, snel zijn is de boodschap. De trolletjes werden ontworpen door Yosquin Gilbos en geprint met de steun van Fablab. 

Bestel jouw trol vandaag nog via dit formulier!

8590d890-aede-4b16-b8c6-3c7881b59494.jpg

Koop één van de reuzetrollen langs het pad

Zie het uniek en groots! Onze houten trollen zijn te koop! Ben je snel, dan kan je nog mee het design bepalen. Laat je naam, logo of een boodschap graveren in de trol en verdien jouw plaatsje op het trollenpad! 

De geschatte levensduur van de trol is 10 tot 15 jaar. De trol is van jou voor 2500 euro. We bezorgen je bovendien een sponsorcontract waarmee jouw trol fiscaal afrekbaar is. 

Neem snel contact met ons op! 

Image by Nathan Lemon

Organiseer een actie

Misschien heb je wel een superleuk idee voor een inzamelingsactie? Versgemaakte trollenkoekjes,  heksensoep, ... Niets is te gek. Contacteer ons snel en we zorgen ervoor dat je snel een actie kan opstarten via een zeer fiscaal aantrekkelijk  sponsorcontract! 

Kid Chefs
bottom of page